Diensten.

Bij Behangresten Verwijderen bieden wij verschillende pakketten voor het verwijderen van resten behang. Ontdek onze diensten en prijzen per m2.

Behangrestjes verwijderen

Heb je zelf je behang verwijderd maar krijg je de behangresten niet weg? Ons lukt het wel met speciale middelen en technieken. Huur ons is vanaf €35 per uur!

Behang laten verwijderen

Heb je geen zijn om zelf je behang te verwijderen? Laat ons het dan doen! Wij kunnen alle behangsoorten voor je eraf halen. Ook renovlies en glasvezelbehang!

Schuren

Dit A+ pakket heb je nodig wanneer de behangresten er maar niet af willen. We zullen je muren egaal maken, machinaal schuren en eventueel behangen en verven.

Wil je zelf aan de slag?

Het kan natuurlijk zijn dat je zelf aan de slag wilt. Lees dan onze handige tips over renovlies, glasvezelbehang of bouwbehang verwijderen. Door onze stappen te volgen zul je veel sneller klaar zijn!

Muren behangklaar maken

Wij komen vrij vaak tegen dat muren niet strak zijn. Stukadoorinhuren.nl kan je wanden en muren glad krijgen. Zo zie je geen oneffenheden meer.

100% Garantie op Behangvrije Muren

Vanwege de 20+ jaar ervaring van Bouwsector Nederland, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben. 

Buiten de hoogwaardige materialen die wij gebruiken zijn ook onze behangers echte vakmannen. Lees meer over ons.

Wil je komende nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg dan het laatste bouwnieuws bij Advies Nederland. Zij geven maandelijkse updates over projecten.

Heb je een woning die gerenoveerd moet worden? Of wil je alleen enkele muren behangvrij hebben? 

Dan kun je altijd bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen of bellen: 030-2072024

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven