Over ons.

Al tientallen jaren is behangresten verwijderen gespecialiseerd in het verwijderen van behang. Dus heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Het Aanspreekpunt

Alle vragen die je hebt over behangen, schilderen, stucen of bouwgerelateerde onderwerpen, kun je stellen aan Bouwsector Nederland. Wij kunnen je adviseren en begeleiden op je project tot een succes te brengen. Bekijk al onze diensten.

Onze Missie

Met ons platform zorgen wij dat consumenten de zekerheid hebben dat ze een echte vakman inhuren. Geen beunhaas maar iemand met werkervaring! Daarbij zorgen wij ook dat de prijzen fair zijn en afspraken worden nagekomen.

Enkele Teamleden

Geert van Behangresten Verwijderen

Geert Hendrik

Directeur

Geert is bij ons het aanspreekpunt voor alle aangesloten behangbedrijven. Hij zorgt dat alle afspraken worden nagekomen en dat alle materialen goed worden ingekocht.

Luis van Behangresten Verwijderen

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is de topper die de dagelijkse leiding heeft over meerdere teams. Zo is hij het aanspreekpunt bij o.a. glasvliesbehang.com
Sander van Behangresten Verwijderen

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is een zpp virual assistant die bij ons vele agenda’s beheerd. Zodra je bij ons een offerte aanvraagt dan zal hij deze aan je sturen. Contact hem vandaag nog!

Wil je Gratis Advies ?

Bouwsector Nederland adviseert je graag over je bouwproject. Zo kunnen wij informatie verstrekken over de materialen, gereedschappen en kosten. 

Wil je weten wij voor je kunnen betekenen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan of bel: 030-2072024

Scroll naar boven